Lees hier reviews van enkele klanten die u voor zijn gegaan. Onderstaande reviews zijn oorspronkelijk geplaatst op de site van Tinley Gedragstherapie voor Dieren of via Google.


Marjan heeft ons goed geholpen met het gedrag van onze twee katten beter begrijpen. Daarnaast hebben we tips and tricks gekregen om hier goed mee om te gaan. We zijn erg tevreden, bedankt!

13-01-2024  |  Yasmin Kortselius

  Gedragstherapie voor een poes die in huis plast
Samen met Marjan Caspers, hebben we al het gedrag van onze poes doorgenomen en plekken in huis bekeken waar ze vaak plast. Marjan heeft een actieplan opgesteld, van groteren kattenbak, tot ander voer en grind etc. Het naast de bak plassen is nu na 2 maanden 90% minder! Ik ben ontzettend blij!

23-12-2023  |  Krista Kleerebezem


Fijn dat jullie er zijn! Het huisbezoek hebben wij als prettig ervaren! Ook het contact met elkaar wat volgende was prima. Het contact na het gegeven advies had voor ons wel langer mogen duren! Zodat we nog konden laten weten of het advies geholpen heeft. Al met al wel een prima ervaring :)

10-12-2023  |  Larissa van Duijn

 Handvaten voor jachtgedrag
Wij hebben Marjan om hulp gevraagd voor onze twee katten. Fayah viel de nieuwe kat Milo aan. We snappen het gedrag en de behoeften van Fayah nu beter en hebben alle handvaten gekregen om het beter te maken!

01-12-2023  |  Beau Hoogenboom


Wij hebben Marjan gevraagd om te helpen met het samenbrengen van onze kater en twee poezen omdat wij zijn gaan samenwonen. Poekie (kater) stond erom bekend dat hij agressief kon reageren op andere katten en wij wilde het op een geleidelijke manier doen. Marjan heeft ons perfect begeleid en met een heel duidelijk plan stap voor stap verder geholpen tot een succesvolle integratie van onze drie poezen. In kleine stappen hebben we ze steeds verder aan elkaar laten wennen, waarbij Marjan ons hele concrete tips en adviezen gaf. Wij leerden beter zien waarom de katten op een bepaalde manier reageerden of wegliepen en konden daardoor heel goed iedere volgende stap doen. Ze accepteren elkaar en kunnen inmiddels helemaal vrij in huis en buiten rondlopen. En Poekie gaat iedere morgen eerst alleen de tuin in om te kijken of de buurt veilig is zodat zijn twee poezen ook naar buiten kunnen. Super tevreden.

01-11-2023  |  Robert Schotman


Snelle reactie via de mail.
Kreeg veel duidelijke informatie en tips.
Super fijn dat er een nazorg bij zit voor eventuele andere problemen.

25-07-2023  |  Merel

 Contact met Marjan Caspers
Ik heb een poes die na de bevalling een van min katers ineens steeds aanvalt. Na contact met Marjan Caspers heb ik wat tips en weer wat hoop gekregen waar ik eerder van een andere therapeut juist een naar gevoel kreeg of mij eventueel een goede afloop kon voorhouden als ik een traject met haar in zou gaan waar ik op voorhand mijn halve maandsalaris op kwijt was. Maar zij gaf mij eerst tips en gaf hoop. Dat had ze niet hoeven doen. Ik ga haar zeker inschakelen als het me zelf niet lukt met de tips. Ik zal haar ook zeker aanraden bij andere kattenliefhebbers met problemen.

20-07-2023  |  Brigitte Tak

 Fijne zorg en nazorg
Marjan heeft ons goed geholpen met het gedrag van onze kat. We hebben enorm veel tips gekregen en het gedrag is al wat verbeterend. We blijven de tips navolgen en zo hopelijk het gedrag volledig op te lossen.

31-05-2023  |  Merel Out


Ik heb een prima ervaring gehad met Marjan Caspers voor mijn twee katten, poes en kater. De laatste daagde de poes te vaak uit nadat ze een poosje wat zwak was en wel twee keer per week moest overgeven. Van de kater was het gewoon speelsheid. De poes overreageerde daar erg op. Na ze een poos vaak gescheiden te houden (vooral 's nachts), tijdelijke kalmeringsmedicatie voor de poes en raadgevingen van Marjan zijn ze weer de goede vrindjes geworden zoals voorheen. Dat heeft geloof ik wel bijna vier maanden geduurd, met dieren moet je soms geduld hebben. Heel soms gromt of krijst de poes nog maar dat is gelukkig veel minder heftig en vaak geworden dan gedurende een paar maanden.

09-05-2023  |  Jakob Grit

 Eetgedrag aangepakt
Met de goede tips van Marjan Caspers is het ons gelukt het eetgedrag van onze kat op te lossen. In plaats van een kat die 24 uur per dag gefixeerd was op eten (wat voor eten ook) hebben we weer een kat die af en toe wat, van zijn eigen eten, eet. Het contact verliep soepel en voor vragen konden we altijd terecht. Beide katten en hun personeel weer gelukkig😻 Bedankt Marjan!

19-04-2023  |  Janine Wahl


Vanwege vragen mbt de aanschaf van een 2e poes in contact gekomen met Marjan.
Na het verkrijgen van werkbare en duidelijke adviezen de 2e poes laten komen. Ook tijdens de periode van het 'aan elkaar wennen' nogmaals contact gehad voor advies.
Ik zijn erg blij dat wij dit hebben gedaan. Het is voor ons belangrijk dat de dieren een fijn thuis hebben en zijn zelf lerende mbt interpretatie van bepaald gedrag. De hulp van Marjan hierbij was erg fijn en zeker ondersteunend in dit proces!
Daarom is het wat mij betreft ook echt een aanrader om bij problemen (of uit voorzorg) een gedragsdeskundige te raadplegen!

17-03-2023  |  Petra Doekes


Met behulp van de duidelijke tips en adviezen hebben we de oorzaak van plasprobleem weten op te lossen. Heldere afspraken, goede snelle begeleiding, prima.

11-03-2023  |  Oscar Linnartz


Super goede begeleiding gehad van Marjan voor onze plassende kat.

08-03-2023  |  Joyce van der Laan


Dank je wel Marjan Caspers voor je goede adviezen. Ik moest gewoon even leren hoe ik moet reageren op een lieve Minoe die heel snel gestrest is. Waar ik op moet letten heeft mij bijzonder geholpen. Mocht ik je toch weer nodig hebben dan ben ik blij dat ik je weer kan bellen. Dank je wel. Hier zie je een heeeel tevreden Minoe

14-02-2023  |  Geertruida Isselmann

 Tevreden met geboden service, ondanks dat het niet de oplossing was
Mijn kat heeft een zeldzame ziekte (pica), waarbij hij stof opeet. Als gevolg maakt hij alles in huis wat stof is kapot, hij eet bijvoorbeeld gaten in kussens, kleding, dekens en meer. Samen met Marjan Caspers hebben we gekeken wat hier de oorzaak van zou kunnen zijn, en ik heb een flinke lijst aan goede adviezen gehad om te proberen het eetgedrag te genezen. Helaas hielp uiteindelijk niets, maar de adviezen waren zeker nuttig en bijna alles heb ik ook daadwerkelijk uitgetest.

27-11-2022  |  Albert Binnendijk


Wij zijn erg goed geholpen met het huisbezoek en de opvolgende telefoongesprekken met tips en adviezen van Marjan! We weten nu beter waar onze kat wel en niet behoefte aan heeft en ze is nu veel fijner in de omgang. Dankjewel Marjan!

06-09-2022  |  Patrick & Naomi Goldsteen

 Ongewenst gedrag sterk verbeterd
Mijn 2 poezen konden het heel goed met elkaar vinden, totdat één van de twee vanuit het niets de ander aanviel, en dit meerdere keren, met grommen, blazen, smakken, spugen en uiteindelijk vechten. Marian Caspers heeft uitgelegd hoe dit waarschijnlijk is ontstaan en goede tips en tricks gegeven om dit gedrag te herstellen. Heel af en toe is er nog een begin van blazen naar de ander, maar dit is snel voorbij met wat ik geleerd heb te doen in zo'n situatie. Heel blij met het resultaat!

05-09-2022  |  Jacqueline Bogaert

 Thanks Marjan!
Bedankt voor alle tips en trics het gaat stukken beter ook vind de mail achteraf erg fijn!

14-03-2022  |  Bart van den Haak

 Kattengedragstherapie meerdere problemen
Marjan Caspers heeft ons geholpen met sproei en agressie problemen tussen onze katten. Ze heeft inzicht en heeft ons goede adviezen gegeven. Heel blij mee.

14-07-2021  |  Paulien Dales


Marjan wist direct tijdens ons eerste gesprek waardoor de problemen waren ontstaan. Met behulp van de duidelijke tips en adviezen konden we aan de slag.

03-07-2021  |  Edith van de Vegt


Interesse of een vraag?

mail-white

Neem gerust contact op!