Lees hier reviews van enkele klanten die u voor zijn gegaan. Onderstaande reviews zijn oorspronkelijk geplaatst op de site van Tinley Gedragstherapie voor Dieren of via Google.


Ik heb een prima ervaring gehad met Marjan Caspers voor mijn twee katten, poes en kater. De laatste daagde de poes te vaak uit nadat ze een poosje wat zwak was en wel twee keer per week moest overgeven. Van de kater was het gewoon speelsheid. De poes overreageerde daar erg op. Na ze een poos vaak gescheiden te houden (vooral 's nachts), tijdelijke kalmeringsmedicatie voor de poes en raadgevingen van Marjan zijn ze weer de goede vrindjes geworden zoals voorheen. Dat heeft geloof ik wel bijna vier maanden geduurd, met dieren moet je soms geduld hebben. Heel soms gromt of krijst de poes nog maar dat is gelukkig veel minder heftig en vaak geworden dan gedurende een paar maanden.

09-05-2023  |  Jakob Grit

 Eetgedrag aangepakt
Met de goede tips van Marjan Caspers is het ons gelukt het eetgedrag van onze kat op te lossen. In plaats van een kat die 24 uur per dag gefixeerd was op eten (wat voor eten ook) hebben we weer een kat die af en toe wat, van zijn eigen eten, eet. Het contact verliep soepel en voor vragen konden we altijd terecht. Beide katten en hun personeel weer gelukkig😻 Bedankt Marjan!

19-04-2023  |  Janine Wahl


Vanwege vragen mbt de aanschaf van een 2e poes in contact gekomen met Marjan.
Na het verkrijgen van werkbare en duidelijke adviezen de 2e poes laten komen. Ook tijdens de periode van het 'aan elkaar wennen' nogmaals contact gehad voor advies.
Ik zijn erg blij dat wij dit hebben gedaan. Het is voor ons belangrijk dat de dieren een fijn thuis hebben en zijn zelf lerende mbt interpretatie van bepaald gedrag. De hulp van Marjan hierbij was erg fijn en zeker ondersteunend in dit proces!
Daarom is het wat mij betreft ook echt een aanrader om bij problemen (of uit voorzorg) een gedragsdeskundige te raadplegen!

17-03-2023  |  Petra Doekes


Met behulp van de duidelijke tips en adviezen hebben we de oorzaak van plasprobleem weten op te lossen. Heldere afspraken, goede snelle begeleiding, prima.

11-03-2023  |  Oscar Linnartz


Super goede begeleiding gehad van Marjan voor onze plassende kat.

08-03-2023  |  Joyce van der Laan


Dank je wel Marjan Caspers voor je goede adviezen. Ik moest gewoon even leren hoe ik moet reageren op een lieve Minoe die heel snel gestrest is. Waar ik op moet letten heeft mij bijzonder geholpen. Mocht ik je toch weer nodig hebben dan ben ik blij dat ik je weer kan bellen. Dank je wel. Hier zie je een heeeel tevreden Minoe

14-02-2023  |  Geertruida Isselmann

 Tevreden met geboden service, ondanks dat het niet de oplossing was
Mijn kat heeft een zeldzame ziekte (pica), waarbij hij stof opeet. Als gevolg maakt hij alles in huis wat stof is kapot, hij eet bijvoorbeeld gaten in kussens, kleding, dekens en meer. Samen met Marjan Caspers hebben we gekeken wat hier de oorzaak van zou kunnen zijn, en ik heb een flinke lijst aan goede adviezen gehad om te proberen het eetgedrag te genezen. Helaas hielp uiteindelijk niets, maar de adviezen waren zeker nuttig en bijna alles heb ik ook daadwerkelijk uitgetest.

27-11-2022  |  Albert Binnendijk


Wij zijn erg goed geholpen met het huisbezoek en de opvolgende telefoongesprekken met tips en adviezen van Marjan! We weten nu beter waar onze kat wel en niet behoefte aan heeft en ze is nu veel fijner in de omgang. Dankjewel Marjan!

06-09-2022  |  Patrick & Naomi Goldsteen

 Ongewenst gedrag sterk verbeterd
Mijn 2 poezen konden het heel goed met elkaar vinden, totdat één van de twee vanuit het niets de ander aanviel, en dit meerdere keren, met grommen, blazen, smakken, spugen en uiteindelijk vechten. Marian Caspers heeft uitgelegd hoe dit waarschijnlijk is ontstaan en goede tips en tricks gegeven om dit gedrag te herstellen. Heel af en toe is er nog een begin van blazen naar de ander, maar dit is snel voorbij met wat ik geleerd heb te doen in zo'n situatie. Heel blij met het resultaat!

05-09-2022  |  Jacqueline Bogaert

 Thanks Marjan!
Bedankt voor alle tips en trics het gaat stukken beter ook vind de mail achteraf erg fijn!

14-03-2022  |  Bart van den Haak

 Kattengedragstherapie meerdere problemen
Marjan Caspers heeft ons geholpen met sproei en agressie problemen tussen onze katten. Ze heeft inzicht en heeft ons goede adviezen gegeven. Heel blij mee.

14-07-2021  |  Paulien Dales


Marjan wist direct tijdens ons eerste gesprek waardoor de problemen waren ontstaan. Met behulp van de duidelijke tips en adviezen konden we aan de slag.

03-07-2021  |  Edith van de Vegt


Interesse of een vraag?

mail-white

Neem gerust contact op!