Lees hier reviews van enkele klanten die u voor zijn gegaan. Onderstaande reviews zijn oorspronkelijk geplaatst op de site van Tinley Gedragstherapie voor Dieren of via Google.

 Tevreden met geboden service, ondanks dat het niet de oplossing was
Mijn kat heeft een zeldzame ziekte (pica), waarbij hij stof opeet. Als gevolg maakt hij alles in huis wat stof is kapot, hij eet bijvoorbeeld gaten in kussens, kleding, dekens en meer. Samen met Marjan Caspers hebben we gekeken wat hier de oorzaak van zou kunnen zijn, en ik heb een flinke lijst aan goede adviezen gehad om te proberen het eetgedrag te genezen. Helaas hielp uiteindelijk niets, maar de adviezen waren zeker nuttig en bijna alles heb ik ook daadwerkelijk uitgetest.

27-11-2022  |  Albert Binnendijk


Wij zijn erg goed geholpen met het huisbezoek en de opvolgende telefoongesprekken met tips en adviezen van Marjan! We weten nu beter waar onze kat wel en niet behoefte aan heeft en ze is nu veel fijner in de omgang. Dankjewel Marjan!

06-09-2022  |  Patrick & Naomi Goldsteen

 Ongewenst gedrag sterk verbeterd
Mijn 2 poezen konden het heel goed met elkaar vinden, totdat één van de twee vanuit het niets de ander aanviel, en dit meerdere keren, met grommen, blazen, smakken, spugen en uiteindelijk vechten. Marian Caspers heeft uitgelegd hoe dit waarschijnlijk is ontstaan en goede tips en tricks gegeven om dit gedrag te herstellen. Heel af en toe is er nog een begin van blazen naar de ander, maar dit is snel voorbij met wat ik geleerd heb te doen in zo'n situatie. Heel blij met het resultaat!

05-09-2022  |  Jacqueline Bogaert

 Thanks Marjan!
Bedankt voor alle tips en trics het gaat stukken beter ook vind de mail achteraf erg fijn!

14-03-2022  |  Bart van den Haak

 Kattengedragstherapie meerdere problemen
Marjan Caspers heeft ons geholpen met sproei en agressie problemen tussen onze katten. Ze heeft inzicht en heeft ons goede adviezen gegeven. Heel blij mee.

14-07-2021  |  Paulien Dales


Marjan wist direct tijdens ons eerste gesprek waardoor de problemen waren ontstaan. Met behulp van de duidelijke tips en adviezen konden we aan de slag.

03-07-2021  |  Edith van de Vegt


Interesse of een vraag?

mail-white

Neem gerust contact op!